Zložljivi solarni panel 160W EcoFlow

Šifra: B1 15 EFSOLAR160
Količina:

Prenosna & zložljiva

Solarna celica EcoFlow 160W je prenosna, zložljiva in kompaktna, tehta le 7kg. Uporabna od kampiranja pa  do vseh aktivnosti na prostem. Sončno celico preprosto samo priklopite, le ta bo sončno energijo ujela le v nekaj sekundah.

 

Inteligentna sončna celica EcoFlow 160W je zasnovana tako, da proizvaja največjo moč v vsakem trenutku dneva, ko je v paru z EcoFlow prenosno elektrarno. Sončna celica ima visoko učinkovitost pretvorbe 21-22%, algoritem ecoFlow MPPT elektrarne pa zagotavlja izboljšane zmogljivosti v hladnem in oblačnem okolju v območju delovanja.

 

Trpežna, odporna na prah in vodo

Solarna celica EcoFlow 160W ima IP68 nazivno odpornost proti prahu in vodi, zahvaljujoč brezhibni enodelni zasnovi, zaradi česar je idealna za aktivnosti na prostem, kot sta kampiranje in pohodništvo. ETFE film zagotavlja dodatno zaščito pred ultravijolično svetlobo, kar podaljša življenjsko dobo izdelka.

 

Kickstand Case (Stojalo iz kovčka)

Zagotavlja zaščito za sončno ploščo med prevozom. Nosilni kovček se sestavi tudi kot stojalo, ki omogoča pozicioniranje sončne energije v katerokoli smer ali orientacijo, kar omogoča, da se več solarnih panelov poveže skupaj brez ovir.

Tehnične značilnosti:

Model: EFSOLAR160W

Dimenzije razgrnjenega panela: 157 x 68 x 2,4 cm

Zložljive dimenzije: 42 x 68 x 2,4 cm

Teža: 5,6 kg

Garancija: 12 mesecev

Nazivna moč: 160W(±5W)

Učinkovitost: 21%–22%

Napetost odprtega tokokroga: 21.4V (Vmp 18.2V)

Tok kratkega stika: 9.6A (Imp 8.8A)

Vrsta celice: Monokristalni silikon

Obratovalna & shranjevanje temperatura: −20°C do 85°C

Vsebina kovčka: