Fleksibilni solarni modul ETFE MARINE PROTECT 30W 12V

Šifra: b1 01 030etfe
93,54 70,16€
Količina:

Pol-fleksibilni solarni moduli so izdelani iz posebnega aluminij-plastičnega kompozita. Aluminijasto jedro osnovne plošče je debeline 0,8 mm in je prevlečeno s plastiko, kar daje celotnemu modulu večjo stabilnost brez zmanjšanja fleksibilnosti.
Ta proizvodni proces aktivno preprečuje nastanek mikro organizmov na sončnih celicah.

Fleksibilni solarni paneli ETFE zagotavljajo določeno vsestranskost, ki je preprosto ne moremo doseči s steklenimi sončnimi paneli. Njihove lahke in prilagodljive lastnosti zagotavljajo brezhibno integracijo v vaše vozilo ali plovilo.

Laminatni material, ki se uporabljamo pri izdelavi, je proti morski vodi, koroziji in je še posebej primeren za vgradnjo na čolnih, jahtah, avtodomih, počitniških prikolicah,4x4...

Zahvaljujoč priključni omarici, ki je nameščena spredaj, se moduli lahko prilepijo na skoraj vsako površino. S pomočjo diod, ki so integrirane v priključni omarici, lahko modul nadaljuje s proizvodnjo električne energije tudi v primeru senčenja ali šibke svetlobe. Namestitev je zelo preprosta: s posebnim lepilom, so moduli hitro in enostavno zlepljeni. Obstaja zelo malo omejitev pri izbiri površin, saj je možno celo hoditi po modulih. 

Fleksibilni solarni modul ETFE PROTECT 30W 12V

Tehnični podatki:

Tehnologija: monokristal

Izkoristek modula: 17,5%

Nazivna moč: 30W

Maksimalna napetost (Vmp): 18,2V

Maksimalni tok (Imp): 1,65A

Napetost odprtih sponk (Voc): 21,5V

Kratkostični tok (Isc): 1,98A

Število celic: 36

Temperatura delovanja: -40°C - +85°C

Teža: 0,6kg

Dimenzije:570 x 350 x 3mm