Bodite pripravljeni na naslednji izpad električne energije z off-grid sistemom prenosnih napajalnikov Ecoflow serije DELTA. Čiste in lahke baterije moči od 882Wh do 25kWh vam bodo dale električno moč in energijo za vsako situacijo.

 

REZERVNO NAPAJANJE V VAŠEM DOMU

Naj vas nikoli ne ujame tema. Prenosne elektrarne EcoFlow DELTA zagotavljajo rezervno napajanje med izpadi in izklopi električne energije. Za razliko od plinskih generatorjev delujejo brez hlapov in se lahko uporabljajo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Napajali boste lahko hladilnike, luči in druge bistvene naprave, ki tečejo s pritiskom na gumb.

 

NAPAJANJE IZ PRENOSNEGA OMREŽJA

Dom je tam, kjer je moč. Od avtodomov pa vse do sistemov brez električnega omrežja - naj bo vse napolnjeno s prenosno elektrarno. Združite svojo EcoFlow DELTA s sončnimi paneli za zbiranje in shranjevanje energije iz sonca.

 

MOČ ZA NA POTOVANJA

Za pustolovce tam zunaj. Prenosne elektrarne EcoFlow DELTA imajo vse polnilne priključke, ki jih potrebujete za delovanje več naprav iz enega priročnega prostora. Zato odgrnite okna, privijte zvočnike in se odpravite na pot.