Polnilnik Dolphin Integral je zasnovan z uporabo najnovejše tehnologije. Integral je nova inovacija iz družine polnilcev Dolphin.

 

Enota, ki združuje 3 funkcije moči v eni škatli:

  • 220V 15A polnilnik akumulatorja z dvojnim izhodom
  • 25A + 15A DC/DC booster z dvojnim izhodom
  • 250W MPPT polnilnik

Ta izdelek, patentiran na evropski ravni, je namenjen trgu rekreativno vozil in plovil.

VSE V ENEM

Edinstvena kompaktna škatla z močjo, ki vključuje DC/DC Booster, solarni regulator MPPT in AC polnilnik baterij. Zasnovan z najnovejšo visoko učinkovito elektroniko brez ventilatorjev.

POVEČAJTE SVOJO MOČ POLNJENJA

Zahvaljujoč edinstveni dvojni moči boste povečali zmogljivost polnjenja servisne baterije in hkrati napajali hladilnik ali grelec!

IZBOLJŠAJTE SVOJ NAMESTITVENI PROCES

Zahvaljujoč industrijskim konektorjem "Plug-and-play" in zaščiti z vgrajenimi varovalkami vam pomaga skrajšati čas namestitve, pomaga operaterju, da se izogne napakam in poveča zanesljivost!

IZBOLJŠAJTE SVOJE UPRAVLJANJE ZALOG

Polnilnik Dolphin Integral je združljiv z večino baterijskih tehnologij (svinčena kislina, AGM, GEL in litij LPF).

PRIHRANITE PROSTOR IN TEŽO

Zahvaljujoč svoji majhnosti in lahki teži bo INTEGRAL izboljšal vaše namestitve in prihranil prostor - dvojni pametni sistem pritrditve je standardno zagotovljen za optimizacijo časa montaže.

BLUETOOTH

Poprodajna različica je opremljena z Bluetoothom in brezplačno aplikacijo. Vse informacije o polnjenju so na njej na voljo. INTEGRAL se lahko opcijsko dobavi s priključkom canbus ali LIN za OME.