Pašni aparat Fencee z izjemno močjo PE60 5J

Šifra: 00360
  256,18€
Količina:

EKSTREMNA MOČ, narejena posebno za zaščito pred volkovi

 

Nova visokozmogljiva omrežna napajalna ograja s posebej razvitim transformatorjem, zasnovanim za zelo visoke obremenitve. Visoka napetost (10 000 V) z obremenitvijo 500 ohmov in električni impulz z izjemno hitrim časom vzpona.

 

Ta pašni aparat je primeren za daljše in z vegetacijo obremenjene ograje, kjer lahko zaradi zelo močnega transformatorja zagotovi maksimalen izkoristek električne ograje, ki je enakovreden pašnim aparatom z močjo 15 J. Dovolj visoka napetost je zagotovljena tudi pri intenzivni obremenitvi v travnati ogradi. Mikroprocesor nadzoruje delovanje naprave in optimizira delovanje pašnega aparata glede na trenutno stanje električne ograje.

 

PE60 je omrežni napajalnik z izhodno močjo 5 J, ki se napaja iz 230 V. Primeren je za električne ograje pri govedu, kravah, bikih, ovcah in kozah. Zaradi izjemno močnega električnega impulza se ponuja kot najboljša izbira energenta električne ograje za zaščito živali pred napadom volkov.

 

Med obratovanjem se sproti meri obremenitev električne ograje. Izhodna moč napajalnikov se samodejno prilagodi za vzdrževanje želene izhodne napetosti v največjem možnem obsegu obremenitve. To bistveno pripomore k varčevanju z energijo, če se uporablja z dobro zgrajeno, nizkoobremenjeno električno ograjo. Prav tako optimizira porabo električne energije za vzdrževanje dovolj visoke napetosti na ograji, ki je v slabšem stanju ali je npr. zaraščena z okoliško vegetacijo (velika obremenitev).

 

LED diode na sprednji strani pašnega aparata prikazujejo delovanje naprave in delujejo kot vizualni nadzor električne ograje. Gumb za VKLOP/IZKLOP omogoča enostaven in priročen vklop ali izklop napajalnika.

Zanesljiv omrežni generator za ograjo brez vzdrževanja z 230 V omrežnim napajanjem. Robustno ohišje naprave iz kakovostne plastike ščiti elektroniko pred dežjem, snegom in soncem. UV odporno ohišje, zaščita IP44.

 

Tehnologija SmartControl zagotavlja idealno delovanje pašnega aparata glede na trenutno stanje električne ograje. Integriran mikroprocesor nadzoruje delovanje naprave in nenehno optimizira delovanje ograje.

Rok dobave: do 5 delovnih dni

Visoko zmogljiv pašni aparat z izhodno močjo 5 J je primeren za travnate ograde.

Visoka izhodna napetost 12 500 V.

Posebno močen transformator, zasnovan za zelo visoke obremenitve.

Uporablja se za manj občutljive živali.

Idealen pašni aparat za zaščito pred volkovi in divjimi prašiči.

Za električne ograje z visoko vegetacijo in skupne dolžine do 70 km.

Praktična tipka za VKLOP/IZKLOP in signalne LED diode.

Tehnologija SmartControl.

Tehnične značilnosti: 

Model: PE60

Vir napajanja: 230 V ~

Poraba aparata: 9W

Vhodna energija: 5,5 J

Izhodna energija: 5 J

Izhodna napetost: 12.500 V

Izhodna napetost 500 Ω: 10.000 V

On/Off: DA

LED vklop/izklop: DA

LED IMPULZ: DA

LED preverjanje napak: DA

Nizka vegetacija: 70 km

Srednja vegetacija: 25 km

Visoka vegetacija: 10 km

Ozemljitev 1 meter: 5 ×

El. Ograjna mreža: 25 ×

DIN letev: DA

Premer: 290 mm

Globina: 108 mm

Teža: 3450 g

Garancija: Razširjena - 3 leta

Vsebina paketa:

Pašni aparat PE60 s 100 cm napajalnim kablom

Priključni kabel 100 cm (ušesce-srce)

ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)

vijak in moznik za vgradnjo 2 kom

opozorilna tablica za ograjo

navodila za uporabo