Pašni aparat večje moči Fence Power DUO ED120 12J

Šifra: j1011312
  448,01€
Količina:

Zmogljiv kombinirnirani pašni aparat  Energy DUO ED120 je posebej zasnovan za do 100 km dolge in zlasti z rastlinjem zaraščene ograjne sisteme, kjer je potrebno zagotoviti največjo učinkovitost in zanesljivost.

Zaradi moči do 12 J lahko zagotavlja zadostno napetost tudi v zelo travnatih ograjah. Integrirani mikroprocesor nadzoruje celotno delovanje in zagotavlja optimalno delovanje generatorja.

Napajanje je možno z adapterjem iz omrežja (230 V) ali iz standardnega akumulatorja (12 V) , ki jo lahko uporabimo tudi kot rezervni vir.

Zmogljivi pašni aparat  Energy DUO ED120 je posebej zasnovan za do 100 km dolge in zlasti z rastlinjem zaraščene ograjne sisteme, kjer je potrebno zagotoviti največjo učinkovitost in zanesljivost.

Zaradi moči do 12 J lahko zagotavlja zadostno napetost tudi v zelo travnatih ograjah. Integrirani mikroprocesor nadzoruje celotno delovanje in zagotavlja optimalno delovanje energizatorja.

Napajanje je možno z adapterjem iz omrežja (230 V) ali iz standardne baterije (12 V), ki jo lahko uporabimo tudi kot rezervni vir.

Velik grafični zaslon z gumbi za upravljanje jasno obvešča o pomembnih vrednostih na ograjnem sistemu.

Pašni aparat je zasnovan za vse živali, primeren pa je tudi za mlade, na primer teleta, žrebeta. Na izhodu pašnega aparat je črna ozemljitvena objemka, rdeča objemka za povezavo ograje in rumena objemka za povezavo ograje s trajno zmanjšano energijo. Ta rumena spona se uporablja za povezavo s peresi, v katerih se bodo mlajše in manjše živali (žrebeta, teleta) premikale, da bodo prejele le šibkejši, približno polovični impulz. Ločeno je povezan tudi s spodnjo žico večjih ograjnih sistemov, kjer naj bi rasla vegetacija, vendar je ta izhod tehnološko obdelan pred izgubami, ni takšnega uhajanja napetosti na tla kot pri običajnem priključku in moč generatorja ni zmanjšano. Ostale žice, priključene na rdeči priključek, se napajajo ločeno in s polno napetostjo.

Napajanje: AC 230V//DC 12V

Izhodna moč: 12J

Izhodna napetost: 10500

Led zmanjšana moč na 50%

Izhodna napetost pri obremenitvi 500ohm: 7500V

Maksimalna dolžina ograje: 320km

Dolžina ograje pri nizki podrasti: 100km

Dolžina ograje pri srednji podrasti: 25km

Dolžina ograje pri visoki podrasti: 13km

Porabe energije:  200mA - 850mA

Dimenzije:

- premer 290mx108mm

-Led indikator ON/OFF

-Led indikator impulza

-Led indikator pri nizki napetosti akumulatorja

-Led indikator napake

Komplet vsebuje:

  • Pašni aparat energija DUO ED100
  • Ozemljitveni kabel 150 cm (očesce)
  • povezovalni kabel 100 cm (oko-srce)
  •   priključni kabel za akumulator
  • opozorilni znak ograjen
  • Navodila za uporabo

Garancija 36 mesecev.