AQ-LITH Litij-Ion Drop-in baterije 12V 12Ah

Šifra: N1 01 D12-12
124,76 112,28€
Količina:

REŠITVE PLUG-AND-PLAY

Litij-ionske baterije lahko neposredno nadomestijo vaše trenutne baterije SLA v številnih aplikacijah. Imajo odlično življenjsko dobo do 2000 ciklov. Te baterije, ki ne zahtevajo vzdrževanja, imajo

enake dimenzije kot baterije SLA, vendar so do 70 % lažje in imajo veliko boljšo učinkovitost ekonomičnost. Litij-ionske baterije so izjemno varne: lahko se polnijo hitro brez pregrevanja in uplinjanja, so tudi zaščitene proti preobremenitvi in popolni izpraznitvi zahvaljujoč vgrajenemu BMS.

Te baterije so veliko bolj ekološke, saj ne  vsebujejo kisline, svinca in drugih strupenih snovi.

UPORABA V SERIJI ALI VZPOREDNO

Splošno:

Najprej je treba baterije polniti ločeno, dokler nimajo enakega stanja. Povežite jih samo vzporedno ali zaporedno po polnjenju, če so baterije iz iste proizvodne serije.

Paralelna konfiguracija:

Ne povežite več kot 4 baterije vzporedno. Če so priključene baterije vzporedno izpraznjene (v celoti ali delno), je škodljivo zamenjati eno od baterij s polno baterijo. Najprej odklopite baterije, polnite jih ločeno in jih nato preklopite nazaj na vzporedno.

Serijska konfiguracija:

Ne povežite več kot 4 baterije (12 V) zaporedno. Namesto priklopa priporočamo nakup 24 V, 36 V ali 48 V baterije namesto da povežete 12 V baterije v seriji. OPOMBA: baterije bi se morale najprej polniti ločeno in šele nato vezati zaporedno. Baterije priključene zaporedno je treba istočasno napolniti z več 12 V polnilniki. Zahteva: polnilnika ne moreta deliti negativnega pola.

 

Tehnične značilnosti:

Model: LIT/D12-12

Kapaciteta Ah: 12

Dimenzija mm (d*š*v): 151*99*95

Teža kg: 1,6

Max praznenje (30 min): 12A

Trenutni vrh (3S): 60A

Izklopna napetost: 10A

Polnilni tok: ≤6A

Tehnologija: LiFePO4

Garancija: 1 leto