Splošni pogoji poslovanja

Redna cena je cena, po kateri kupite akumulator v naši trgovini  PRO-BAT d.o. v IOC Zapolje III 8, 1370 Logatec. Pri redni ceni ste upravičeni do brezplačne montaže akumulatorja ne glede na vrsto plačila.

Ugodnosti  pri nakupu v naši poslovalnici, ČE NISTE IZKORISTILI BREZPLAČNE MONTAŽE:

Redna cena – 3% popusta za gotovinsko plačilo

Redna cena – 5€ popusta če prinesete Vaš star-odpadni avtomobilski akumulator

Redna cena – 3% popusta  za registracijo na spletni strani podjetja (vaš kontakt uporabljamo le za potrebe naših evidenc ter obveščanje kupcev)

Popusti se seštevajo!

Spletna cena je cena za spletne nakupe ali cena za nakup v naši poslovalnici, če plačate z gotovino, dostavite vaš star akumulator ter se registrirate.

Akcijska cena je cena za artikle v akciji ne glede na vrsto ter kraj nakupa. Akcijske cene veljajo omejen čas oziroma do razprodaje zalog.

Nakup na obroke je je možen v naši trgovini PRO-BAT D.O.O. na naslovu IOC Zapolje III 8, 1370 Logatec.

Možen je nakup do 24 obrokov.

Vrednost najmanjšega obroka je 100€

Prodajni pogoji za nakupe preko spleta:

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa PRO-BAT d.o.o. (ponudnik), ki blago na spletni strani prodaja v svojem imenu in za svoj račun.

Montaža na terenu (Ljubljana z okolico) : velja redna cena + strošek montaže na terenu

Strošek montaže na terenu:

-       Enostavnejša montaža: 20€

-       Zahtevnejša montaža: 40€

V primeru, da stranka, star, iztrošen  akumulator obdrži, je montaža 5,00€ dražja.

Priklop na OBDII (menjava akumulatorja za start&stop vozila): 30€

REGISTRIRANI UPORABNIKI

Vsak registriran uporabnik ima svoje uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo, s katerim se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za zastopanje v njegovem imenu.

SPLOŠNI POGOJI

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja, objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

PRO-BAT d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poskušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov.

ZAVRNITEV NAROČILA

PRO-BAT d.o.o. lahko naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

ODSTOP OD POGODBE/NAKUPA

Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v 14 dneh od prevzema blaga, odstopijo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa, mora poslati sporočilo o odstopu na info@pro-bat.si, prejeto blago pa  na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. PRO-BAT d.o.o. bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu v skladu z 157. členom ZVOP. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati ali pa je akumulator že aktiviral (natočil priložen elektrolit v akumulator), izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

REŠEVANJE SPOROV

Spletna trgovina www.pro-bat.si ne priznava nobenega izvajalca, pristojnega za izvensodno reševanje pravnih sporov (IRPS), s katerim bi lahko potrošnik reševal spore preko platforme Evropske komisije za spletno reševanje sporov.

GARANCIJA

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancijo je možno uveljaviti le ob predložitvi računa ter garancijskega lista. Garancijo je možno uveljaviti na pooblaščenih servisih oziroma v naši trgovini.

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

KODEKS PO ZEPT

PRO-BAT d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

DOSTAVA

Vaše naročilo, ki bo oddano do 13. ure, bo dostavljeno naslednji delovni dan, praviloma v dopoldanskih urah. Naročila, sprejeta v petek po 13. uri in med vikendom, bodo dostavljena v torek. Zagotovili smo, da lahko varno plačate račun po povzetju. Dostava za kupljeno blago do vrednosti 150,00 EUR znaša 5,90 EUR. Nad 150,00 EUR je dostava brezplačna. Če pošljemo dva izdelka v enem paketu, se obračuna dostava samo enkrat. Pri plačilu po povzetju ni nobenih dodatnih stroškov.

 

Nakup na obroke je možen v naši trgovini PRO-BAT D.O.O. na naslovu IOC Zapolje III 8, 1370 Logatec.

Možen je nakup do 24 obrokov.

Vrednost najmanjšega obroka je 100€