O nas

Pro-bat d.o.o. je specializirana trgovina in servis z akumulatorji, baterijami in sončno energijo. Smo mlado podjetje z izkušenimi ljudmi. Naš moto je, da našim strankam približamo naše storitve in produkte ter najdemo celovito rešitev za izpolnitev njihovih želja. Radi delimo dobro voljo, pozitivizem in nasmeh. Radi pomagamo tam, kjer je potrebna naša stroka, roka in znanje. In navsezadnje... ni nam težko iti še širše... Vaš Pro-bat.

Podjetje PRO - BAT d.o.o. je specializirano podjetje za prodajo in servis akumulatorjev. V naši ponudbi imamo akumulatorje za osebna vozila, motorna kolesa, gospodarska vozila, navtika, caravaning, solarne sisteme in industrijo.

Program akumulatorjev dopolnjujemo s široko ponudbo polnilcev za akumulatorje in baterije ter z vsemi deli za fotovoltaiko.

Podjetje PRO-BAT d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2017. Pri prodaji akumulatorjev imamo 20. letne izkušnje, ki smo jih pridobivali pri drugih podjetjih.

Z akumulatorji oskrbuje tudi mnoge avto-električne delavnice, serviserje vozil, trgovce z avto-deli itd. Poleg veleprodaje nudimo akumulatorje tudi v naši trgovini v IOC Logatec, IOC Zapolje III 8 in v spletni prodaji. 

Podjetje PRO-BAT d.o.o. poleg oskrbe z akumulatorji v vozilih, nudi podjetjem tudi celovito rešitev za napajanje alarmov, zasilnih razsvetljav, UPS naprav, dvižnih ploščadi, čistilnih strojev ter električnih viličarjev.

PRO- BAT d.o.o.
IOC Zapolje III 8
1370 Logatec
Matična številka: 7220154000
Davčna številka: SI28301285